Joulun taikaa - Seeli Toivio

pe 10.12. klo 18.00 – 19.30
Joulun taikaa -konsertti

Hailuodon kirkko

Joulun taikaa -konsertti Seeli Toivio, mezzosopraano ja sello Mari Liukkonen, urut ja piano

Joulun taikaa -konsertti
Hailuodon kirkossa
pe 10.12. klo 18

Seeli Toivio, mezzosopraano ja sello
Mari Liukkonen, urut ja piano

Ohjelma 10 e

Käytössämme on koronapassi.

---

Sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esiintyy Hailuodon kirkossa Joulun taikaa -konsertissa perjantaina 10.12. klo 18. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa (käteinen). Levyostoissa käy kortit; myynnissä Toivion useita levyjä, mm. joululaululevy ja Bachin kaikki sellosarjat.

Konsertissa kuullaan nimenomaan Bachin sellosarjoja sekä joululauluja. Toiviota säestää Mari Liukkonen.

Seeli Toivio ylsi viime Toivo Kuula -laulukilpailussa finaaliin ja sai erikoispalkinnon parhaasta modernin laulun esityksestä. Toivion oopperadebyytti on ensi keväänä Wagnerin Siegfried-oopperan Erdan roolissa. Toivio on musiikin tohtori (Sibelius-Akatemia) ja on esiintynyt kotimaan lisäksi laajasti ulkomailla, mm. New Yorkin Carnegie Hallissa ja Wienin Musikvereinissa. Toivion sello n yli 200-vuotias, ja hän myös kertoo soittimestaan musiikin lomassa.

Tervetuloa sellon ja laulun iltaan, Joulun taikaan!

www.seelitoivio.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä
www.youtube.com/seelitoivioLinkki avautuu uudessa välilehdessä