Kun joulu on

pe 9.12. klo 18.00 – 19.00
kun joulu on

Hailuodon kirkko

Antti Annola, laulu Heikki Ruokangas, kitara

Konsertti Hailuodon kirkossa

pe 9.12.2022 klo 18.00

 

Ohjelma 10 e

 

***

 

Kun joulu on - konsertin ohjelmisto koostuu pääosin laululle sekä kitaralle sovitetuista suomalaisista hengellisistä joululauluista. Antti Annola sekä Heikki Ruokangas ovat tehneet joulukiertueita vuodesta 2017 lähtien ja kokoonpano on julkaissut myös joululevyn. 

 

Antti Annola (s. 1989) on oululainen laulaja ja näyttelijä. Hän on esiintynyt aktiivisesti erilaisten kokoonpanojen ja produktioiden solistina. Näyttelijänä Annola on toiminut mm. Oulun kaupunginteatterin erilaisissa musikaali- ja oopperaproduktioissa, kuten West Side Story, Tuntematon sotilas, The Addams Family, Rakastakaa!, My Fair Lady sekä Peppi Pitkätossu. Annolan debyyttialbumi Whirlpool julkaistiin syksyllä 2022.

 

Heikki Ruokangas (s.1987) on oululainen kitaristi sekä säveltäjä. Ruokankaalta on ilmestynyt yhteensä kaksitoista albumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2015 lontoolaisen F-IRE:n toimesta. Ruokangas on esiintynyt kotimaan lisäksi muun muassa Tanskassa, Virossa, Ruotsissa sekä Italiassa ja Ruokankaan musiikkia on julkaistu Iso-Britaniassa, Yhdysvalloissa, Portugalissa, Australiassa sekä Saksassa. Ruokangas julkaisee musiikkia tällä hetkellä pääasiassa Rockadillo Recordsin sekä australialaisen Ramble Recordsin kautta. Ruokangas on yksi kansainvälisen Habitable Recordsin perustajajäsenistä. 

 

 

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

hailuodon seurakunta

Ota yhteyttä