AUTTAJANA JA KUUNTELIJANA

Diakoniatyössä tarvitaan apukäsiä ja -jalkoja. Saaressa asuu monenlaisen henkisen ja aineellisen avun tarpeessa olevia: ikäihmisiä, työttömiä, vaikeuksissa olevia lapsiperheitä. Voit olla ulkoiluseurana yksinäiselle, kauppakassin kantajana vanhukselle...ota yhteyttä diakoniatyöntekijään ja ilmoittaudu mukaan puuhaan, jossa antamisen kautta saa myös itselleen arvokasta pääomaa.

Oma tai läheisen ihmisen vakava tai parantumaton sairaus pysäyttää. Mitä nyt on edessä? Kuinka tästä selvitään?

Kirkon työntekijät sairaiden rinnalla

Perheasiain neuvottelukeskuksessa selvitetään parisuhteeseen, perheeseen ja ihmisen henkilökohtaiseen elämään liittyviä kysymyksiä.

Kirkon perheneuvonta auttaa maksutta

TOIMINTAA ERITYISRYHMILLE

Seurakunta järjestää yhteistyössä eri toimijoiden kanssa virikkeellistä kerhotoimintaa, mm. mielenterveyskuntoutujille, omaishoitajille, ikäihmisille ja lapsiperheille. Yhteistyökumppaneina ovat kunta ja eri järjestöt. Toiminnasta tiedotetaan säännöllisesti kaikilla seurakunnan ilmoituskanavilla ja tarkempia tietoja voi kysyä työntekijöiltä.

Lammaspaimen

Seurakunnan diakoniatyö tarjoaa apua taloudellisissa vaikeuksissa oleville