KYMPPISYNTTÄRIT

Kymppisynttärit on yksi vuoden kohokohdista - lapsille ja seurakunnan työntekijätiimille. Kympit pyrähtävät puoleksitoista tunniksi juhlimaan kirkolle. Köllötellään pehmeillä penkeillä, huudetaan ja kuiskataan oma nimi, etsitään kirkkoon piilotettuja aarteita ja syödään tietysti kakkua. Synttäreillä on mukana lasten oma opettaja.

Kymppisynttäreille tulee kutsu kaikille 10 vuotta täyttäville koulun välityksellä. Synttärit järjestetään yleensä syksyisin. Synttäreille ovat tervetulleita kaikki 10 vuotta täyttäneet/täyttävät lapset riippumatta siitä, kuuluuko perhe kirkkoon tai ei. 

Synttäreillä tavataan!

PYHÄKOULU

Hailuodon seurakunnassa järjestetään pyhäkoulu noin kuukauden välein. Se kokoontuu kirkon kerhohuoneessa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen. Tarkemmat ilmoitukset löydät Rauhan Tervehdyksestä.

YHTEISTYÖSSÄ ERI TOIMIJOIDEN KANSSA

Lasten ja perheiden toimintaa järjestämme yhteistyössä kunnan, koulun ja järjestöjen kanssa. Toiminta sisältää päiväkodin ja koulun kirkkohetkiä, työntekijöiden vierailuja koululla ja päiväkodissa, retkiä ja leirejä sekä tempauksia eri vuoden aikoina, kuten laskiaisena ja adventin aikaan kyläjoulukalenterin merkeissä. 

 

 

Kirkolla on ohjelmaa lapsille