PERHEKERHO

Perhekerhoja järjestävät yhdessä kunta ja seurakunta. Kerho kokoontuu torstaisin 9.30 - 11.00 kirkolla. Kerhoon on koronatilanteen vuoksi ennakkoilmoittautuminen, jotta osallistujamäärää voidaan sopeuttaa vallitseviin rajoituksiin. Tämän hetkiset kokoontumisrajoitukset ovat voimassa helmikuun 2021 loppuun.

Perhekerho on tarkoitettu kaikenikäisille sylivauvoista mummoihin ja vaareihin. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki Hailuodossa asuvat ihmiset, riippumatta siitä, kuuluuko kirkkoon vai ei. Hailuodossa ei järjestetä tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhoja.

Kerhon ohjelmassa on pieni alkuhartaus eli aamuvartti, jonka jälkeen aikuisille kahvia, lapsille mehua ja kaikille mukavaa yhdessäoloa. Mielenkiintoista erityisohjelmaa on joka kerta musiikin ja liikunnan merkeissä.

KYMPPISYNTTÄRIT

Kymppisynttärit on yksi vuoden kohokohdista - lapsille ja seurakunnan työntekijätiimille. Kympit pyrähtävät puoleksitoista tunniksi juhlimaan kirkolle. Köllötellään pehmeillä penkeillä, huudetaan ja kuiskataan oma nimi, etsitään kirkkoon piilotettuja aarteita ja syödään tietysti kakkua. Synttäreillä on mukana lasten oma opettaja.

Kymppisynttäreille tulee kutsu kaikille 10 vuotta täyttäville koulun välityksellä. Synttärit järjestetään yleensä syksyisin. Synttäreille ovat tervetulleita kaikki 10 vuotta täyttäneet/täyttävät lapset riippumatta siitä, kuuluuko perhe kirkkoon tai ei.

Synttäreillä tavataan!

PYHÄKOULU

Hailuodon seurakunnassa järjestetään pyhäkoulu noin kuukauden välein. Se kokoontuu kirkon kerhohuoneessa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen. Tarkemmat ilmoitukset löydät Rauhan Tervehdyksestä.

Kirkolla on ohjelmaa lapsille