PERHEKERHO

Perhekerhoja järjestävät yhdessä kunta ja seurakunta. Kerho kokoontuu torstaisin 9.30 - 11.30 kunnantalolla tai kirkon seurakuntasalilla ja kerhohuoneessa.

Perhekerho on tarkoitettu kaikenikäisille sylivauvoista mummoihin ja vaareihin. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki Hailuodossa asuvat ihmiset, riippumatta siitä, kuuluuko kirkkoon vai ei. Hailuodossa ei järjestetä tällä hetkellä seurakunnan päiväkerhoja.

Kirkolla on ohjelmassa aamuvartti eli pieni hartaus klo 9.30 ja kanttori-Marin vetämä muskari klo 11. Lisäksi ohjelmassa on yhdessäoloa, kahvia, mehua, pientä naposteltavaa, välillä myös askarrellaan, ja kerhohuoneen lelut ovat tietenkin ahkerassa käytössä. Kerho kestää niin pitkään, kunnes viimeinenkin pieni sydänten valloittaja huikkaa kirkon ovelta: "Heippa ensi kertaan!"

Koronaepidemian vuoksi perhekerho on tauolla.

Tsemppiä kaikille!

KYMPPISYNTTÄRIT

Kymppisynttärit on yksi vuoden kohokohdista - lapsille ja seurakunnan työntekijätiimille. Kympit pyrähtävät puoleksitoista tunniksi juhlimaan kirkolle. Köllötellään pehmeillä penkeillä, huudetaan ja kuiskataan oma nimi, etsitään kirkkoon piilotettuja aarteita ja syödään tietysti kakkua. Synttäreillä on mukana lasten oma opettaja.

Kymppisynttäreille tulee kutsu kaikille 10 vuotta täyttäville koulun välityksellä. Synttärit järjestetään yleensä syksyisin. Synttäreille ovat tervetulleita kaikki 10 vuotta täyttäneet/täyttävät lapset riippumatta siitä, kuuluuko perhe kirkkoon tai ei.

Synttäreillä tavataan!

PYHÄKOULU

Hailuodon seurakunnassa järjestetään pyhäkoulu noin kuukauden välein. Se kokoontuu kirkon kerhohuoneessa sunnuntaisin jumalanpalveluksen jälkeen. Tarkemmat ilmoitukset löydät Rauhan Tervehdyksestä.