Kirkko, Luovontie 50

Kirkko on vuonna 1972 rakennettu kotamallinen betonielementtikirkko. Suunnittelijoina toimivat arkkitehtipariskunta Irma ja Matti Aaltonen. Alttaritauluna toimii vuodenaikojen mukaan vaihtuva taideteos, suuri alttari-ikkuna. Kirkossa on muistoesineistöä vuonna 1968 palaneesta vanhasta kirkosta, merkittävimpinä kirkkosaliin sijoitettu vanha saarnatuoli ja kirkon eteisen lasivitriinissä säilytettävät keskiaikaiset apostolien ja pyhimysten patsaat. Kirkossa on noin 160 istumapaikkaa ja lisätuoleilla paikkalukua voi kasvattaa 200:een.

Kirkon takana on juhla- ja kokoontumistila, seurakuntasali, jossa pöytäpaikkoja on 96 ja lisäpöytiä voidaan tarvittaessa järjestää. Keittiö on varustetasoltaan riittävä suurempiinkin tilaisuuksiin.

Ylhäällä kirkon takaosassa, urkujen ja kuorolehterin takana on lasten kerhohuone.

Kirkkoherranvirasto, Luovontie 52

Kirkkoherranvirasto sijaitsee kirkon takana, Kirkonmäen pappilassa. Pappila rakennettiin 1964 seurakunnan kirkkoherran asunnoksi, mutta pilkottiin 1985 kolmeksi erilliseksi huoneistoksi, kahdeksi asunnoksi ja kirkkoherranvirastoksi. Asunnoissa seurakunta harjoittaa vuokraustoimintaa.