Kirkko, Luovontie 50

Kirkko on vuonna 1972 rakennettu kotamallinen betonielementtikirkko. Suunnittelijoina toimivat arkkitehtipariskunta Irma ja Matti Aaltonen. Alttaritauluna toimii vuodenaikojen mukaan vaihtuva taideteos, suuri alttari-ikkuna. Kirkossa on muistoesineistöä vuonna 1968 palaneesta vanhasta kirkosta, merkittävimpinä kirkkosaliin sijoitettu vanha saarnatuoli ja kirkon eteisen lasivitriinissä säilytettävät keskiaikaiset apostolien ja pyhimysten patsaat. Kirkossa on noin 160 istumapaikkaa ja lisätuoleilla paikkalukua voi kasvattaa 200:een.

Kirkon takana on juhla- ja kokoontumistila, seurakuntasali, jossa pöytäpaikkoja on 96 ja lisäpöytiä voidaan tarvittaessa järjestää. Keittiö on varustetasoltaan riittävä suurempiinkin tilaisuuksiin.

Ylhäällä kirkon takaosassa, urkujen ja kuorolehterin takana on lasten kerhohuone.

Kirkkoherranvirasto, Luovontie 52

Kirkkoherranvirasto sijaitsee kirkon takana, Kirkonmäen pappilassa. Pappila rakennettiin 1964 seurakunnan kirkkoherran asunnoksi, mutta pilkottiin 1985 kolmeksi erilliseksi huoneistoksi, kahdeksi asunnoksi ja kirkkoherranvirastoksi. Asunnot ovat vuokralla.

Seurakunnan tilojen vuokraukseen liittyvät maksut

Kirkkosalin vuokra on 130 €. Tämä ei koske kirkollisia toimituksia kuten hautajaisia, vihkijäisiä tai kastetilaisuutta.

Hailuodon yleishyödyllisille järjestöille tilat ovat maksuttomia.

Kirkkosalin vuokra peritään, mikäli ulkopuolinen taho perii itselleen pääsymaksun kirkossa järjestettävästä tapahtumasta.

Seurakuntatalon käyttömaksut Hailuotolainen (sis. ALV 24) €  Muualta (sis. ALV 24 %) €
Keittiö ja seurakuntasali 200 300
Keittiö 140 170
Astiat 85 130
Pöytäliinat 10 €/kpl 10 €/kpl

Siivousmaksut
Keittiö ja seurakuntasali 130
Keittiö 70
Seurakuntasali 70

Siivousmaksu peritään, mikäli vuokralainen ei vastaa siivouksesta ohjeistuksen mukaisesti.

Vierailevien ryhmien tarjoilut (sis. ALV 24 %) 15 ja yli 15 hlöä alle 15 hlöä
Ruokailu 15 €/hlö 20 €/hlö
Kahvi + pulla 8 €/hlö 10 €/hlö

Ohjelmamaksut

Taiteellisten tapahtumien ohjelmamaksut määräytyvät tapauskohtaisesti. Yleinen suositus on 10 euron ohjelmamaksu.