Kirkko täynnä konserttivieraita

Kirkko täynnä musiikin ystäviä

MUSIIKKI YHDISTÄÄ JA HOITAA

Kun sanoja ei ole tai niitä ei pysty lausumaan, voi yhä laulaa - tai nauttia musiikista kuunnellen. Hailuodon akustiikaltaan lempeässä kirkossa lauletaan niin virsiä kuin rakkauslaulujakin. Kuorot, trubaduurit ja monenlaiset soitinkokoonpanot keräävät konserteissa kirkkosalin täyteen musiikin ystäviä. Seurakunnan järjestämiin konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelmamaksu asettuu yleisesti kymmenen euron tietämille. Heinä-elokuun vaihteessa vuosittain järjestettävillä Hailuodon Musiikkipäivillä kirkko toimii tukikohtana huippumuusikoille, jotka tarjoavat lähes viikon ajan upeita konserttielämyksiä yleisölle. 

HAILUODON KIRKKOKUORO

 

 

Hailuodon kirkkokuorossa on tällä hetkellä noin 10 laulajaa. Uudet laulajat, sekä miehet että naiset, ovat kuoroon tervetulleita vaikka kesken kaudenkin!

 

Kirkkokuoro harjoittelee seurakuntasalissa viikoittain torstaisin klo 18-19.30. Kirkkokuoro esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa noin 8-10 kertaa vuodessa, pääasiassa suurempina kirkkopyhinä. Kuoron ohjelmistoon kuuluu pääasiassa hengellisiä lauluja. Tällä hetkellä kuoro laulaa kaksiäänisesti.

 

Lisätietoja: Kanttori Mari Liukkonen p. 040 7430 381 / mari.liukkonen@evl.fi