Avaamme kirkon ovet ehtoolliselle kiirastorstaina 1.4.

3.2.2021 16.23

Avaamme kirkon ovet kokoontumisrajoitusten mukaiselle määrälle kerrallaan. Käytämme tilaisuuksissa sektorimallia, jossa kirkkosaliin sijoittuu kuusi ehtoollisvierasta ja lehterille toiset kuusi. Lehterille sijoittuvat käyttävät kirkkoon tullessaan keittiön ovea ja käyvät ehtoollisella vanhan saarnatuolin puoleista käytävää pitkin. Kirkkosalin väki tulee pääovesta ja käy ehtoollisella lukupulpetin puolelta. Alttarilla on kolme paikkaa, pariskunta voi olla yhdellä paikalla yhdessä. Alttarille tullessa ja siitä lähtiessä käytetään käsidesiä.

Etukäteen ilmoittautumiset keskiviikkoon 31.3.mennessä kirkkoherra-Timolle soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Puh. 040 743 0371, mail: timo.juntunen@evl.fi. Paikat palveluksiin täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ensin kirkkosalin paikat ja sitten lehterin paikat.

Kirkkoon kokoontuvan väen palveluksia järjestämme noin kerran kuussa niin kauan kun kokoontumisrajoitukset jatkuvat. Kirkossa pidämme turvavälit, huolehdimme käsihygieniasta ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä. Älkää tulko kirkkoon flunssaoireisina!

Välttääksemme ruuhkaa naulakoilla pyydämme että otatte ulkovaatteet mukaan viereenne kirkkosaliin.