Avaamme kirkon ovet sunnuntaina 28.2.

3.2.2021 16.23

Pienimuotoinen ehtoollispalvelus su 28.2. klo 13. Avaamme kirkon ovet kymmenelle osallistujalle kerrallaan, joten tarvittaessa pidämme toisen palveluksen klo 14. Etukäteen ilmoittautumiset keskiviikkoon 24.2. mennessä kirkkoherra-Timolle soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. 040 743 0371 tai  timo.juntunen@evl.fi.

Palveluksia järjestämme tällä tavalla sunnuntaisin noin kerran kuussa niin kauan kun kokoontumisrajoitukset jatkuvat. Kirkossa pidämme turvavälit, huolehdimme käsihygieniasta ja suosittelemme kasvomaskien käyttöä.

Välttääksemme ruuhkaa naulakoilla pyydämme että otatte ulkovaatteet mukaan viereenne kirkkosaliin.

Sunnuntaiaamuisin klo 10 lähetetään edelleenkin striimattu jumalanpalvelus joko Facebookissa tai juhlavampana pyhänä Virtuaalikirkossa.